Posvet Poslovanje z nepremičninami

Ponudba za sponzorje in oglaševalce 2020

Nova ponudba za sponzorje in oglaševalce 31. posveta Poslovanje z nepremičninami 

Posveta letos, v obliki, kot smo je bili vajeni do sedaj, žal ne moremo izpeljati. Nove razmere pa so nam ponudile tudi nove priložnosti. Odločili smo se, da posvet tokrat izpeljemo v obliki videokonference. Zavedamo se, da ima ta način nekaj pomanjkljivosti, predvsem zato, ker ne omogoča osebnega druženja in mreženja, ki je bil vedno pomemben del dogodka. Kljub temu smo prepričani, da se da to »pomanjkljivost« v večji meri nadomestiti tudi s stiki na daljavo in z drugimi načini. Vsi prijavljeni bodo tako prejeli »vavčer« za udeležbo na posebnem družabnem srečanju, ki ga bomo organizirali takoj, ko bodo razmere dopuščale. Hkrati pa videokonferenčni način prinaša tudi številne druge prednosti, kot so lažje sodelovanje tujih predavateljev, manj stroškov z udeležbo na posvetu ipd.

Priprave na letošnji posvet potekajo v skladu z načrtom. V program smo vključili letošnje spremembe stanovanjske zakonodaje pa tudi aktualno analizo dejavnosti v času koronavirusa ter pozitivne poslovne prakse, ki so jih vpeljala nekatera podjetja. Program posveta je objavljen na spletni strani >> https://posvetnepremicnine.gzs.si/vsebina/Program

Razmere so se spremenile tudi za sponzorje in oglaševalce. Zaradi omejitev in priporočil NIJZ, pa tudi zaradi varnosti sodelujočih in udeležencev so vsi večji dogodki, če niso bili odpovedani bodisi številčno omejeni bodisi prestavljeni na splet. Tako so skoraj vse utečene poti trženja in promocije postale neizvedljive.

Na GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami smo precej časa namenili iskanju rešitev in možnosti, ki jih lahko ponudimo našim sponzorjem in oglaševalcem. Pogledali smo si številne on-line dogodke, različne spletne platforme in se pogovarjali z organizatorji, sponzorji in udeleženci. Tako smo pripravili novo ponudbo, ki vključuje, ta trenutek razpoložljive možnosti promocije na posvetu Poslovanje z nepremičninami. Hkrati pa smo na voljo tudi za dodatne ideje in rešitve, ki jih morebiti še nismo zaznali.

V pripravi je nova stran posveta, ki bo sponzorjem omogočala bolj interaktivno predstavitev z objavo promocijskih filmov, promocijskih gradiv, povezav do socialnih omrežij, kontaktov itd.  Spletna stran bo odprta za vse, vsi prispevki in gradiva, ki jih bodo sponzorji objavili pa bodo na spletni strani oziroma v arhivu posveta ostali do preklica ali umika.

V vsakem primeru si namreč želimo, da bi bili sponzorji s sodelovanjem vsaj toliko ali še bolj zadovoljni kot ob običajni izvedbi posveta. Prepričani smo tudi, da bodo številne novosti, ne glede na razvoj dogodkov, ohranile mesto v ponudbi posveta Poslovanje z nepremičninami tudi v bodoče.

V želji, da se še bolj približamo potencialnim udeležencem in jih spodbudimo k udeležbi smo, za razliko od nekaterih drugih organizatorjev dogodkov, bistveno znižali višino kotizacije in povečali popuste, predvsem članske.

Vabimo vas, da si jih ogledate in nas v primeru nejasnosti ali dodatnih informaciji kontaktirate na 01 58 98 240 ali e-pošti zpn@gzs.si

Izkoristite priložnost za promocijo in/ali oglaševanje.

 

Fotogalerija