Arhiv: Ponudba za sponzorje in oglaševalce 2019

30. posvet Poslovanje z nepremičninami

Letošnji jubilejni posvet Poslovanje z nepremičninami, ki je že 30. po vrsti, dokazuje, da je prerasel okvire običajnih strokovnih posvetov in predstavlja osrednji dogodek tako za vse subjekte v panogi in druge javnosti, ki so kakorkoli povezane z dejavnostjo poslovanja z nepremičninami pa tudi za druge povezane dejavnosti. Že vrsto let je največji in najpomembnejši dogodek za vse, ki so kakorkoli povezani z dejavnostjo poslovanja z nepremičninami, je mesto, kjer se vsako leto srečujejo predstavniki gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov iz dejavnosti upravljanja nepremičnin, ocenjevanja vrednosti in prometa z nepremičninami, stanovanjskih skladov, strokovne javnosti, vladnih institucij in lokalnih skupnosti ter drugih nosilcev aktivnosti s področja poslovanja z nepremičninami in stanovanjske oskrbe v Sloveniji.

Na posvetu se, strokovne in druge javnosti vsako leto seznanijo z razmerami na stanovanjskem in nepremičninskem področju v državi, z načrtovanimi aktivnostmi za uresničevanje sprejete zakonodaje pa tudi z novimi zakonodajnimi predlogi in rešitvami. Posvet je pravo mesto za iskanje odgovorov na nekatera pomembnejša vprašanja, s katerimi se sooča stanovanjska oziroma prostorska politika države.

Posvet je izredna priložnost spoznavanja, mreženja in ustvarjanja novih priložnosti. Poleg priprave strokovnega dela namenimo veliko pozornosti tudi organizaciji družabnega in zabavnega spremljevalnega programa, ki pritegne številne udeležence.

Odlične ocene za vsebino in izvedbo posveta, ki jo vsako leto podajo udeleženci, pa si poleg prizadevne ekipe ZPN ne moremo predstavljati brez podpore sponzorjev in oglaševalcev, ki so prepoznali dogodek kot posebno poslovno priložnost. S sodelovanjem in predstavitvami na posvetu pa obogatijo tudi sam dogodek. 

Že 29 uspešno izpeljanih posvetov s svojo kakovostno in strokovno izvedbo dokazuje, da so nepogrešljivi pri zaznavanju potreb po spremembah, predlaganju in uresničevanju zahtev, ki jih narekuje stanovanjsko in nepremičninsko področje.

Letošnji jubilejni 30. posvet bo potekal 7. in 8. novembra 2019 v kongresnem centru Portus v hotelu Slovenija v Portorožu.

Posvet je tudi vaša priložnost, da ponudbo vaših proizvodov in storitev, ki bi bili zanimivi za udeležence, predstavite udeležencem posveta, saj bodo na enem mestu zbrane vaše številne obstoječe ali tudi potencialne nove stranke.

Sodelovanje na posvetu vam poleg dodatnega strokovnega izobraževanja prinaša:

  • priložnost za predstavitev vašega podjetja v okolju, kjer vsi iščejo učinkovite in najnovejše informacijske ter poslovne rešitve,
  • možnosti neposrednega komuniciranja s posamezniki, ki s svojim znanjem in izbiro vplivajo na mnenja in odločitve mnogih,
  • priložnost za povečanje prepoznavnosti in prisotnosti na trgu,
  • sklepanje in utrditev odnosov z drugimi podjetji.

 

Izkoristite priložnost za promocijo in/ali oglaševanje.

 

Fotogalerija